קורס "ערבית בערבית" - מועדי הקורס עודכנו

לפי הלוח האקדמי

ימי ה'

קמפוס הר הצופים

קורס ערבית מדוברת Arabic@HUJI מתקיים ביחידה ללימודי שפות, הפקולטה למדעי הרוח בשיתוף היחידה למגוון.

קבוצה ייעודית ללימוד ערבית מדוברת לחברי הסגל המנהלי במתכונת "ערבית בערבית".
פורמט הקורס יותאם ללמידה אינטנסיבית פעם בשבוע בשעות הבוקר ויכלול דגש על כישורי תקשורת בין-תרבותית בסביבת העבודה.
הקורס מיועד למתחילים ללא רקע בערבית. עם זאת, מדובר במסגרת מחייבת הכוללת דרישה ללימוד מערכת הכתב הערבי במהלך סמס' א'
(ההוראה כולה בערבית ולא בתעתיק), וכן תרגול שוטף כדי להגיע להישגים ממשיים.

דרישות קדם: סיום בהצלחה של לומדה לרכישת מערכת הכתב הערבי (עבודה עצמית, בליווי צוות היחידה).

היקף הקורס:
40 שעות (10 מפגשים פרונטליים של 4 שעות אקדמיות)
בנוסף, 20 שעות עבודה עצמית לרכישת מערכת הכתב באמצעות לומדה ב-MOODLE כהכנה, טרם פתיחת הקורס.

מה תלמדו בקורס?

• ניהול היכרות ושיחות בסיסיות בנושאים כגון מגורים, לימודים, עבודה, משפחה ופנאי
  • קרוא וכתוב בשפה הערבית ברמה בסיסית, בדגש על מודעות לערבית במרחב (שילוט, תחבורה ציבורית, טפסים)
  • זיהוי ושימוש בנורמות ובקודים תרבותיים לצורך ניהול תקשורת מתאימה להקשר
  • תיווך בין-תרבותי באמצעות כישורי שפה, הבנה בין השורות והיכרות עם נקודות מבט מגוונות

עלות הקורס היא 2,800 ש"ח. יחידת המגוון תעניק תמיכה מלאה למתאימים בהתאם למספר הנרשמים.

בנוסף, ייגבה תשלום בסך 500 ש"ח ע"ח היחידה

לפרטים נוספים יש לפנות לגב' שרון בן אריה, מנהלת יחידת המגוון בכתובת המייל: diversity.programs@mail.huji.ac.il

מועדי רישום : 27 בנובמבר 2023 עד 12 בדצמבר 2023

לרישום